ΗΡΑ 2 - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Υπηρεσίες
Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ήρα 1
Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ήρα 2

Εκδηλώσεις


1/10/2015: Παγκόσμια Ημέρα Εορτής των Ηλικιωμένων. Πραγματοποίηση Αγιασμού στο χώρο της Μονάδας μας. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Ομάδα του Ερυθρού Σταυρού δίνοντας το δικό τους στίγμα με μαντινάδες και στοίχους που τιμούν την Τρίτη Ηλικία. Επιπλέον, κοντά μας ήταν η ομάδα χορωδίας του Μικρασιάτικου Συλλόγου "Άγιος Πολύκαρπος" που κατάφεραν να μας ταξιδέψουν μουσικά σε άλλες εποχές και χρόνια.

Παγκόσμια Ημέρα Εορτής των Ηλικιωμένων

28/10/2015: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο χώρο της Μονάδας μας στο ΗΡΑ 2. Κοντά μας ήταν τα ΚΑΠΗ Χερσονήσου όπου σε συνεργασία με τους ηλικιωμένους της Μονάδας μας, απήγγειλαν ποιήματα, στοίχους και επετειακά τραγούδια με ενθουσιασμό και θέρμη προς τιμή της Εθνικής μας Εορτής. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ηλικιωμένοι συζήτησαν βιώματα, αναμνήσεις και γεγονότα από το μακρινό παρελθόν με μεγάλη συγκίνηση.

28η Οκτωβρίου

19/12/2015: Επίσκεψη του ΚΑΠΗ Χερσονήσου στο χώρο της Μονάδας μας ΗΡΑ 2. Χριστουγεννιάτικές μελωδίες από τα μέλη του ΚΑΠΗ κατάφεραν να μας ταξιδέψουν πολύ μακριά. Όμορφα συναισθήματα πλημμύρισαν το χώρο και ζέσταναν τις καρδιές μας.

Επίσκεψη του ΚΑΠΗ Χερσονήσου

23/12/2015: Πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης στο χώρο της Μονάδας μας την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 10:30 π.μ στις κάτω Γούβες Ηρακλείου. Κοντά μας ήταν το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου αλλά και ο Όμιλος Παιδείας και Πολιτισμού Αετογιάννης. Οι ηλικιωμένοι απήγγειλαν μαντινάδες, τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν σαν μικρά παιδιά. Αναπτύχθηκε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και υπήρξε διάδραση μεταξύ των νέων και των ηλικιωμένων.

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση